Célébrer #part 2

-12112011-

hey peoples
currently sangat bosan sekarang,
jadi daripada masa terbuang begitu sahaja,
baik buat entry baru dan baca blog orang lain ;)
heee poyo je den..
sebenarnya memang niat nak mengupdate blog pun,
bukan sebab bosan baru nak update, kihkih >.<

pagi tadi celebrate birthday yang dipost pone kan bersama keluarga tersayang :)
makan-makan di Secret Recipe dan lastly ke Tutti Frutti..

tak tau nak cerita apa, 
tengok jela gambar ni :


minuman kegemaran, ice blended Green Tea :D


chocolate cake, agak pekat ar juga rasa coklat dia..
sesiapa yang terlalu obses dengan coklat mungkin suka la..
hee



tak ingat ape nama dia, tapi ni keluaran terbaru, nyummehh..
 i loike cheese <3 sebab tu gemuk kuikuikui





perisa Peach dan Yakult..haha tak sangka ada perisa Yakult -.-


makanan berat time kat SR tu tak sempat plak capture sebab dah meleleh tengok kelazatan nya
 then terus ngap sampai licin..
haha ayat cam tak senonoh je.

*****
akhir kata,
dipanjatkan kesyukuran kepada Allah yang telah memberikan aku peluang menyambut
birthday bersama keluarga dan kawan-kawan tahun ini tanpa sebarang masalah 
dan dapat pelbagai benda dan perkara yang membuatkan aku gembira..
Alhamdullilah..
terima kasih Allah :')

harap-harap tahun-tahun yang akan datang diberikan lagi rezeki 
yang sangat-sangat ku hargai seperti ini lagi..Amin :)






1 comment:

fyqashfqh said...

Okay , jealous much , haha . Lama tk makan dkt secret recipe dgn tutti frutti oh . Anyway , yg second cake tu baked cheese cake ke ? Nyum nyum , rindu nk makan baked cheese cake , hikhok .