Baby Girl

-111111-


Alhamdullilah..
isteri kepada cousin sulung ku 
selamat melahirkan anak pertamanya Maghrib tadi :)
yei saya dah dapat anak saudara :D  haha

untungnya lahir pada tarikh yang cantik ni ;)
hee tahniah Abg Alim dan Kak Ca'a <3

tak sabar nak blikan hadiah untuk si comel tu <3 heeee

2 comments:

fyqashfqh said...

wahhhh ! abang alim kau dah dapat baby dah ? hee , alhamdulillah :D eh , japjap , kak ca'a tu yang kau kata suara dia comel2 macam aku tu eh ? haha :P hee , nanti masukkan gambar baby girl tu tau , nak tengok :D hee , bertuah baby girl tu dapat date birthday yang sungguh indah , 11.11.2011 . ihik , bertambah sudah ahli novemberian , kui kui kui :D

ZiRa :) said...

haah yg suara kcik tu ;) hee
haha insyaAllah :)
agakla weh, dkat2 je dgn birthday aku :D haha happy btol..