Knaan feat Will.i.am and David Guetta- Waving Flag

video

teringat tahun lepas, start je keluar lagu ni terus suka and tak berhenti dengar lagu ni.
dalam 1 hari tu ada berapa ratus kali tah ulang video lagu ni tanpa berhenti.
sampaikan hampir2 la jatuh cinta kat Knaan dan David Guetta ni sebab diorang tinggi dan nampak smart dalam video ni..haha hampir2 jela :P
yang turut join tergilakan lagu ni, Elya Talaha :P
dalam FB penuh kat wall cakap pasal lagu dan Knaan ni..
dan sampai sekarang asyik sebut nama Knaan tu sebab....adalah sebabnya, hanya rahsia kami berdua..chewah gitu :P
kehkeh
but now dah tak layan dah lagu ni, sorry Knaan :P haha

No comments: