Hari Koku

-5112011-

hey semua,
kesibukan menyiapkan folio Akaun yang berlambak menyebabkan
aku tiada masa untuk mengupdate blog buruk ni,
cara cakap mcm korang kisah sangat kaaannn..hihi
so ni pun curi-curi masa untuk menaip entry ini sambil mengedit gambar yang diambil semasa
Hari Koku yang berlangsung pada Jumaat 4 Nov 2011 yang lepas..

disebabkan tiada masa yang cukup untuk membebel menceritakan tentang Hari Koku semalam, korang baca jela entry kawan aku ni ---> Fiqa
sonang kojo den takyoh cito popanjong kuikui

dan renungi tengok-tengok lah beberapa gambar terpilih di bawah ini okey :P hakhak















  promote novel yang kubeli  :P haha


show off show off :P hahaa


kuikuikui






wajah-wajah keriangan : dari kiri, Fatin, Ila dan Iman :)









ma bestfwen foreva and eva : dari kiri Hani, Fiqa dan Fazira :)

ini jelah gambar-gambar yang boleh menjadi tatapan semua, ada 100+ lebih gambar dengan bermacam-macam gaya, memang taklah nak masukkan semua dalam ni, takut korang pengsan mulut keluar buih je bila tengok nanti :P kihkih joke

oh ku ingin mengambil kesempatan ini dengan mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua umat Islam di seluruh negara, maaf zahir dan batin :)






2 comments:

fyqashfqh said...

malas betul nak cerita :P ya allah , kenapa bulat semacam je tudung aku tu haa ? -.- hikhik , nasib baik lah tk letak gambar omey omey tu , haha ;D

ZiRa :) said...

haha takde masa dowh time ni, gambar2 tu pun tak hbs resize lg, aku masukkan mne yg ok je, haha..