Célébrer

-9112011-

aummmm~




aummm~

hahaha ok let's start!



semalam pergi celebrate ma birthday with ma best friends, Hani dan Nabila
kat JJ Bukit Raja.
meet pada pukul 12 lebih,  
bincang-bincang dan beri tunjuk ajar jap pasal folio Akaun kat foodcourt
(sempat lagi bincang jap pasal folio Akaun -.- kuikuikui)
then pukul 2.15 masuk wayang tengok movie In Time..
pada asalnya nak tengok Shark Night



aummm~

tapiiii..sob sob isk isk.. 18 ke atas.
k fine, walaupun kami nampak macam 18 ke atas #perasan
tapi tak nak la ambil risiko,
kot2 abang kakak tukang ambil tiket tu terlebih rajin nak cek ic 
habislah kantoi kami sekampung sekawan yang kami adalah kanak-kanak riang berumur 16 tahun
-.- aiseh man.

jadi disebabkan tak nak ambil risiko tak boleh masuk dan tiket burn gitu je,
 kitorang pon tengok jela In Time, 
tak sangka best gilew you know,
aku suka idea pengarah dia,
duit ditukar menjadi masa
dan masa itu adalah nyawa mereka.
tanpa masa yang bagaikan nyawa, maka mampuih (mati) lah mereka.
hah kalau tak faham, korang kena tengok sendiri lah cerita ni,
best tau, tak rugi tau, hero dia Justin Timberlake tau,
handsome tau, heroin dia pun comel tau, jangan terpikat tau..HAHAHA

habis movie, maka perut raksaksa  manusia-manusia ini bernyanyi nyanyi seperti Justin Timberlake menyanyikan lagu Sexy Back
lalu kaki-kaki manusia ini terus bergerak laju menuju ke foodcourt yang berhampiran.
mari lihat gambar mereka melantak..



ambuih happy naa dapat makan..





kueytiaw ladna, om nom nom..nyummy!


perut kenyang hati senang,
sempena birthday den,
mari den belanja dessert di Baskin Robbins pula :D
kehkeh



Banana Split <3















muka happy hati riang.. haha






disebabkan masa yang tidak mengizinkan,
tak dapat nak window shopping lama-lama..
hmm takpelah, mungkin di hari lain pula kan, insyaAllah ;)

terasa birthday celebration tahun ini lebih best daripada tahun lepas,
Alhamdullilah :)


terima kasih kepada Nabila, Ia dan Fazira yang wish dalam message fon pada hari tersebut
BF(s)F ok! :D

oh oh
Birthday Nabila harini, 
Happy Birthday Nabila
Semoga Dimurahkan Rezeki dan Dipanjangkan Umur <3


sampai disini sahaja coretan ini.
tata :P




3 comments:

Faidhatul Arfah said...

appy bufday to all . hee (;

Faidhatul Arfah said...

sorry adik wrong write .. appy bufday to u. chill . hihih :P

ZiRa :) said...

haha it's ok..thanks :D