Tu, Wa, Ga : 1, 2, 3 :)

-29032011-



hey hey :)
tadi dapat senarai kedudukan dalam kelas,
alhamdullilah ku dapat no wa/24 :)
syukur sangat tapi perlu ingat ini just monthly exam je, bukan trial SPM,
so kena berusaha lagi kuat, yaaa aku asyik sebut berusaha kuat, belajar rajin2
tapi diri ni tak gerak2 pun, study pun ikut mood je, buat hw pun ikut mood jugak, haihh
ok ok, akan ku buktikan apa yang disebut dari hati dan mulut.
insyaAllah akan ku cuba ubahkan diri ku ini ke arah yang lebih baik :)

mari kawan-kawan, kita berusaha menuju ke arah kejayaan!
:) wooohooo :*
ayattaklehpoyolagikan..haha
act, gambar kat atas tu tak de kene mengena pun dengan entry ni tapi saja-saja letak sebab nampak comel and sweet je Taylor Lautner and Selena Gomez dalam gambar tu :) hehe

2 comments:

ikianisa said...

Tahniah ye cik akakkk cuz dapat num 2 :D

ZiRa Hazir :) said...

haha alamak ku suda kantoi, cik iki tau ni blog spe :P haha
heee thanks cik iki :D